Захист дачного будинка

Захист дачного будинка


Наш сайт

Захистить і зберегти, це є не втратить цілісність дачного будинок та майна. Не дорогі рішення охоронної сигналізації повідомлять СМС на мобільний телефон про порушення в будинку. Зателефонуйте сусідам, або просто добрим людям котрі оглянуть ваш будинок і повідомлять що там трапилося. Ви раніше відвідаєте заміську зону відпочинку для встановлення фактів проблем, що зменшить можливі втрати



GSM – контролер повідомить про порушення з охоронних датчиків, та пожежних датчиків. Надсилає СМС про відсутність електроживлення в будинку та про відновлення. Розряд власного акумулятора отримаєте останню СМС. Відновить свою працездатність при наявності основного електроживлення та зарядить власний акумулятор. Доповнивши прилад датчиками температури отримаємо СМС про критичні зниження температури.


Спостерігайте, контролюйте свою власність з мобільного телефону.

Доповніть  охорону сигналізацію камерами відео спостереження та контролюйте порушення вашої власності не тільки отриманням СМС повідомленням на мобільний, ще переглядайте  відео з камер спостереження, та аналізуйте архів відеозапису. Програма відеокамери надсилає на мобільний повідомлення при наявності встановлених порушень що дає з мобільного додатка для «АНДРОЇД» переглянути порушення в архіві відеозапису зберегти кадри експортувати відео.


Рішення вашої безпеки 0675053609 – відповідаємо консультуємо.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Забезпечте свій спокій спостерігаючи за дитиною

«ORION-NOVA» з мобільним додатком «CONTROL NOVA»