Забезпечте свій спокій спостерігаючи за дитиною






Забезпечте свій спокій спостерігаючи за дитиною та нянею перевірте порядність переглядаючи відео в реальному часі та архів відеозапису. Постійний контроль попередить можливість непорядних дій та підвищить відповідальність. Можливість Wi-Fi відеокамери забезпечить безпровідне з’єднання з інтернет що дає можливість міняти місце встановлення камери, вибиравши необхідні місцях обзору. Для роботи потрібно мережеве живлення 220 в. для під’єднання блока живлення.


Додатково дивіться за цим посиланням http://mpservice.com.ua/files/sek_bebi.pdf

      
         


Наш сайт






Охоронна сигналізація

Розробка проектів монтаж технічне обслуговування охоронних систем любої складності. Реалізація не стандартних рішень в охоронних системах згідно поставлених задач.



Відеоспостереження

Проектування встановлення технічна підтримка систем відеоспостереження.

Рішення організації безпеки використав нові можливості ІР камер. Виявлення проходу в заданому напрямку, або в контрольовану зону. Виявлення пропажи предметів. Фіксація автомобільних номерів. Локальне, віддалене отримання повідомлень. Виконання елементів автоматики по управлінню виконавчими пристроями.



Рішення на основі GSM КОНТРОЛЕРІВ

Контролювання восьми входів, локальне  віддалене управління восьми виходами, стеження за датчиками температури з віддаленим отриманням значень температури.

Управляння та стеження  виконано на мобільному додатку, СМС командами, локальні індикація.


Розробка елементаів автоматики управління та контролю


Контакти 067 505 36 09


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

«ORION-NOVA» з мобільним додатком «CONTROL NOVA»

Захист дачного будинка